X


[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.Przepis nr.01Wino kawoweDo baniaka na�ó� miodu i kawy, dodaj ciep�ej wody, by rozpu�ci� te sk�adniki.Po och�odzeniu dodaj reszt� sk�adników, oprócz dro�d�y, które nale�y doda�dopiero po up�ywie 24h.Po przefermentowaniu nastawu, �ci�gnij wino znad osaduPrzepis na 5 litrów wina:Wino Kawowe75g.kawy rozpuszczalnej1,75 kg.miodu15g.kwasu cytrynowego3g po�ywkidro�d�e winne Sherrywoda do obj�to�ci 5 litrówXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX [ Pobierz całość w formacie PDF ]

  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • listy-do-eda.opx.pl